MIRËSeRDHËT NË KAMPINGUN "jAL"

Me rritjen e temperaturave dhe me fillimin e sezonit veror hapet dhe Jal Kamping !! Ketu ne kete faqe do te gjeni te gjitha informacionet e mundshme rreth kampingut, Jal-it dhe gjithe aktiviteteve verore qe do te ndodhin gjate veres se 2012-es !! Qendroni te informuar per ofertat dhe te rejat qe do te sjelli kampingu i Jal-it per ju, mos harroni "SHARE" kete faqe "Me shume jemi.. me SHUME Argetim.." ;) Jal Kamping ju mirepret ! 

lexo më shumë
FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Kamping & Argetim

Jal Kamping është destinacioni më i preferuar nga të rinjtë, një mënyrë argëtimi rekreative dhe një shërbim i jashtëzakonshëm. I vetmi vënd ku nuk ju mungon asgjë!

Pushime ndryshe

Në Jal Kamping do të gjeni gjithmonë diçka për tu frymëzuar! Festat dhe aktivitetet e ndryshme janë zgjedhur me kujdes për ta bërë atë një destinacion të pazakontë.